laupäev, 17. november 2007

Vandenõu teooria

Inno on hämmingus, kes ometi on julgenud astuda vastu Tema Kõrgeausus Isand Innole? Vaene Epp ja teised ilmsüüta kannatajad - teile lohutuseks niipalju, et kõik ebaõiglaselt kannatanud saavad ükskord selle eest tasutud. Inno aga saab oma osa ebaõiglaste ja ülekohtuste lahmerdamiste pärast.
Tegelikult on Zorro ilmumine seotud Inno kalduvusega abielu ajal teistele naistele külge ajada. Niisiis Zorro missiooni kutsus ellu inimene, kes oleks pidanud aastaid tagasi limasele -ligasele Innole politsei kutsuma. Kahjuks see jäi tegemata...
Ja tehniliselt teostab seda missiooni keegi, kes tegelikult tõepoolest Innot ei tunnegi, ja Inno ei tunne teadagi ja tehniline teostus on hoopiski organiseeritud väljaspoolt Eestit. Missioon Zorro on meeskonnatöö ja need inimesed ei tahtnud enam avalikus ruumis seda paska, mida InnuIrja toodavad, kogeda. Olgu siis see uudishimu ja inimlik iha labaste kollaste uudiste järel kui suur tahes.
Aga Zorro blogis saab vähemalt mentaalset rahuldust. Nii nagu Inno saab rahuldust (kahtlustan, et lisaks mentaalsele rahuldusele saab ta ka tõelisi ejakulatsioone arvuti taga laamendades). Ja siin saavad sõna need, kelle kommentaare Väga Avalikud, Ausad ja Toredad INNUIRJA kustutavad, elik EI AVALDA, sest nendes sisalduv tõde ei sobi INNUIRJALE.
Up to You, Inno. Zorro oli valmis rahulikult edasi elama, sina seda ei olnud. Nõmetseme siis edasi.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

vaga huvitav, aitah