teisipäev, 13. november 2007

Inno laskub labase uulitsakraakluse tasemele

Inno kommentaar siin blogis, väärib esiletõstmist:
Inno said...
Panen veidi täiendatud kommentaari. Et siis, Daki, sul on küll hiigla suur ahter, aga ma pole kindel, et ma sinna sisse mahun. Koos Irjaga veel pealekauba. Nii et tule ja näita ette.
teisipäev, 13. November 2007. a 12:50

AGA VAT, Dakil pole selle sinu perssesaatmisega miskit pistmist, ja ei ka Epul mitte. Ning isegi mitte su eksnaine pole mitte kuidagi asjaga seotud. Selge fakt Inno, et sa lahmid, ja tegelikult blufid. Ja kui sa sellises stiilis, nagu siin kommentaaris, inimesi kohtled, siis ma arvan, et sinu poegadel on kindlasti väga häbi just sinu pärast, mitte nende ema pärast. Sa unustad, et emad on emad, ja nad on alati ka hingelt lähedasemad oma poegadele, kui mingi spermasitta pritsiv ja avalikkuses tola mängiv isa...Sest esiteks, oled sa sisuliselt ja tegelikult ebaõiglane, teiseks sa lihsalt kraakled ja lahmid nagu labane uulitsapoiss. Ja kolmandaks, su käitumine on nii lame, et isegi naerma enam ei aja.

Võta seda arvesse, et Zorro teab ja Zorro näeb ja Zorrol on must ratsu. Zorro tuleb ja teeb oma missiooni, ja Zorro läheb. Sa ei arva iial, kellel ka sinuga arveid klaarida on. Kättemaks, Inno, on magus. Nagu sa isegi tead ja igapäev oma eksnaise (kes tegelt polegi eriti meeldiv inimene, aga meeldimine on maitse küsimus, ega see Irja sul ka minu meelest miski kobe tsikk pole, tegelt. Naiste maitse on sul üldse alla keskmise, mees.)kallal harrastad.

Kommentaare ei ole: