teisipäev, 13. november 2007

Inno üritas mind vägistada

No nii, esimese ahvena oleme meiegi püüdnud. Inno, mis on sul vastu panna? Suudad sa tõestada, et sperma plekid sellel kleidi pole sinu?

Oli pidu, napsu ja nalja, ja muusikat ja parasjagu läbu. Nii et kõik me olime üksjagu joogised, üliõpilaste asi.
Läksin kööki kraanist vett võtma, sest tants ja trall oli naha kuumaks ajanud, samuti tarbitud alkohol. Ühel hetkel tundsin oma selja taga higise vastikult haisva isase lõhna ja mis veel hullem, ihu. Inno oli mulle järgenenud. Jah me tantsisime ja meil oli lõbus, kuid seal olid need piirid minu jaoks.
Kiimas isase ihu lehkas ilgelt, see oli limane ja ligane ja kõik muud rõvedad sõnad selle kirjeldamiseks (Inno muideks ei hiilga hügieeniga).
Üritasin Innot eemale lükata, sest need hetked olid kainestavad. Inno püksid olid langenud ja till punnitas niiskelt ja agressiivselt minu alaselja vastu. Hakkasin rabelema lootes pääseda purjus mehe ligasest haardest. Minu katse peale Inno vihastas, haaras täie jõuga minust ja hakkas vihase jõuga mind vahekorda sundima. Ta hakkas mind vägistama. Ilastas nii nägu kui ilane oli alumine pool.
Õnneks keegi kolistas köögiuksega, ja see ehmatas Innot. Kasutades hetke, ma pääsesin ta haardest. Kiiresti tuppa tagasi, ja minema sealt peolt...

Selline on siis Inno vahetevahel kui ta just ilus ja õrn ja hell ei ole

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mina tean et see hirmkole vend inno ajas tööjuures naistele ligi niimishirmus kuigi nüüd mängib mingit lillekest kes Ingridi käest ainult peksa sai ja voodi all nutta tihkus, oi kui hale ja valelik võib üks inimeseloom ikka olla. aga äkki on tal nõrk mälu lihtsalt?

Anonüümne ütles ...

ja miks innokene ise vägistamisjuhtumit ei kommenteeri? kus siis nüüd see ausus ja siirus ja asjadest otse rääkimine on?miks innikene varjab, ja salgab?

Anonüümne ütles ...

Inno sai Vend Irjalt tuupi valetamise ja varjamise pärast ja nüüd niutsub ja kraabib ust koridoris.

Anonüümne ütles ...

Ma mäletan ka, et Inno oli vana kiimakott. Kas ei jookse tema näoga lapsi mujalgi ringi, kui Ingridi kodus?

Anonüümne ütles ...

Äripäeva naised on rääkinud, et vastik ilane joodik, kes üritas purjuspäi kõigile külge ajada.

Rääkisid ka, et tal hakkas juba 2000. aasta paiku vaikselt keerama, aasta aastalt läks hullemaks (mõistus). Nüüd on ju täiesti paranoia ja skisofreenia välja kujunenud, kes ei usu, vaadaku, mida ta kirjutab...