kolmapäev, 14. november 2007

Nii nunnu :)

Küll inimesed on ikka toredad. Vat kuidas nad Irjakese pärast muretsevad. Lausa kohe nende enda blogisse julgevad soovitusi anda, No on ikka vahva, ma ütlen :)
Lugege ka, Inno isiklikult on sisestanud (teksti loomulikult, mitte noku, seekord) :

/.../Loodan tegelikult, et Irja ka ykskord kirjutab, et kuidas tal see kreemieksperiment ka laheb, ma oleksin ise tegelikult botox'it soovitanud, ei ole midagi 6udne. Mu teada Marju Lanik tegi taolise ainega syste oma nakku juba 6ndsatel 90. aastatel, siis oli suur sahin Tallinnas, et oh ja ah, aga no siis oli vast tegu ainult m6ne taiteainega, botox on ikka muud, ja see kogus myrki, mis systitakse on ikka nii vaike, et kahjulik ta pole tervisele, et oleks huvitav olnud kuulda teie botox'i kogemusest, aga nyyd jaab see ara. Et huvitav oleks ju koguda tegelikult vihjeid, kes kasutavad Eestis botoxit k6ige rohkem, mida nad asjast arvavad ja kus systimas kaivad....et enne ja parast pildid jne. Ohh, neid teemasid ju on....Edu! Teie lugeja mujalt.
Kirjutanud Inno kell
09:41

Ja no oli mul ju õigus, Irja tissidega peab midagi ette võtma, ja näoga ka...Enne ikka ei saa Playboysse minna, kui kõik kenasti prink pole :)

Kommentaare ei ole: