teisipäev, 13. november 2007

Hakkame sitas sonkima!

Kõik kellel on midagi kihelemaajavat Inno Suurnoku ja Irja-Kanakese kohta pajatada, võivad seda teha aadressil juhhaidiijuhhaidaa@gmail.com
Sellele aadressile saadetud faktid ja muidu kenad jutud peaksid tasakaalustama seda väga tasakaalutut võitlust õigluse eest i&i blogis - sai sai vastu, hammas hamba vastu. Nii kuidas Inno Suurnoku ees, nii Zorro talle vastu.
Zorrol muidugi ei ole raha pakkuda, sest Zorro on aus tööinimene - teenib oma igapäevast leiba nimelt tööd tehes. Tööl käivatel inimestel ei ole sellist rikkust, et saaks teiste mustamise eest honorare pakkuda, seda saavad ainult teha töötud, nagu Näiteks Inno Suurnoku ja tema Irja-Kana, kelle rahalised sissetulekud on tõepoolest huvitav küsimärk. Aga hakkame seda asja uurima. Kui aus ja eetiline see meie õigluse eest laamendav Inno Suurnoku siis on...Ja mis ilusat ja avaldamiskõlbulikku tema varjatud pooltes leidub.
Zorro ootab kirju.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

nu ei ole väga teravmeelsed jutud, kuigi ise sa võisid neid kirjutades isegi itsitada... :-(

Zorro ütles ...

pervode värk, anonüümne, sai saia vastu, hammas hamba vastu

Anonüümne ütles ...

uhm...sina kes sa iganes ka oled ....
kirjutad oma profiilis köik kes SA ei ole,kui julged vastuhakata julge siis ometi JULGE kombel ja tule välja, ära lahmi anonyymselt.
"julge ratsanik".... 0MFG!!!

Anonüümne ütles ...

julge ratsanik on varsti peata ratsanik. ja zorro on zorro, temast ei peagi rohkem teadma, kui et ta on zorro. ja see on tema valik. nii nagu i ja i valik on oma nimedega laamendada. valikute küsimus. ja valikute vabaduse küsimus. vabadus on ju õiglane? siis järelikult ka zorro vabadus valida zorro elu on õiglane.

Zorro ütles ...

see kui inimesed hakkavad nii rääkima, nagu see yks anonyymne siin, et noh tule välja oma õige nimega jne, on tegelikult allajääja reaktsioon.see on nõrkuse esimene tunnus.
nõrkuse teine tunnus on see, mida inno näitas, kui dakit perse ronimist ette näitama kutsus. tüüpiline allajääja, tüüpiline nõrga reaktsioon.tuleb välja et see üle blogi kraakleja polegi nii superman, ha ha ha. ja zorro jääb zorroks for ever:)

Anonüümne ütles ...

eks vabandus ole seegi ,kuigi lapsik.
teised lihtsalt on julged ja seisavad oma nimega oma sönade taga,ega mängi julget -junni.

Zorro ütles ...

mis tähtsust on nimel või sellel,kes räägib ja tegutseb. tähtis on teksti sisu.see kui sisult tahetakse tühiste asjadega tähelepanu kõrvale juhtida, on manipuleerimine, muideks.

Anonüümne ütles ...

ja zorro seletus oma identiteedist ei ole sugugi rohkem lapsik, kui inno ja irja oma nimealune ila. pigem annab zorro asjale teatud huumoritooni juurde, mis selles idiootses olukorras on tervendav.