teisipäev, 13. november 2007

Mine perse Inno ja topi sinna otsa ka oma Mannu

teate ära hakkab see pask siin blogides viimastel päevadel tüütama. mingi indlev inno arvab, et võib oma spermast ila igale poole laiale laotada ja kõiki teisi sellega vägistada.
ok tal on kana kitkuda oma eksmutiga, aga miks kõik teised peavad seda taluma? ahh? miks me peame seda nilbet spermahaisu siin blogimaailmas taluma?
kutsun üles kõiki, kellele inno tähismaa ja tema kanakese irja laamendamine närvidele käib edaspidi siin blogis ennast välja elama.
tõenäoliselt korraldab inno ka selle blogi autorile klaperjahi. ja nalja saabki, põnev ongi, las mees nuputab ja mõtleb, siis ehk mõtlemise ja nuputamise ajal pritsib vähem oma spermast ila. ja teised saavad natuke normaalselt rahus ka blogida ja muid teemasid lugeda, mis oluliselt sisukamad on kui i&i ila. aga olge ettevaatlikud, inno uus eit on endine prokurör, karm eit, tunneb seadust ja võib oma vanade sõprade abil äkki teid kohtukulli ette toimetada. ja noh maksab vanadele semudele irjakene natuke, ja küll siis karistused ka kukuvad...aga ega sellest valjusti ei tohi rääkida, sest tegelikult on irja-kanakene ju üdini aus ja siiras ja hea, ja kaitseb innot paha maailma eest nii kuidas jaksab ja oskab.
p.s Selle Blogi Dresscode: INDLEVAT INNOT JA KAAGUTAVAT KANA-IRJAT kajastavad arvamused peavad olema võimalikult nilbes ja okseleajavas stiilis, aga seaduslikult korrektsed, sest ka innokene on viimasel ajal kõiki kohtuga ähvardanud. sõbrad siit tuleb ohtlik mäng. kas zorro või innu. kas kilbil või kilbita. ha ha ha ha
Muud jutud ja kommentaarid võivad olla ka normaalsed.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere,

Pole sellel Innol häda midagi.

Anonüümne ütles ...

Mis suhe selle blogi omanikul inno ja ingridiga on, et kohe nimodi matroosovlikult rinnaga kuulipilduja ambrasuuri ette sööstad?
Mina imestan hoopis, et kus need tõe eest võitlejad siis olid, kui Innot tõrvati?
Fakt on, et selle hulluse päästis valla ingrid, mitte inno. Oleks ingrid käitunud lugupidavalt ja pidanud kokkuleppeid, poleks midagi juhtunud. On mõtetu süüdistada innot selles, et ta julmusele julmusega vastab.

Anonüümne ütles ...

Tõesti on huvitav lugeda, et P käis M juures külas ja N on kodus ja joob veini.

Anonüümne ütles ...

kas siia mingit zorro postkasti ei saaks luua kuhu vendade tähismaade kohta infot saaks saata?
himoreerimist ei oota kuid põnevaid paljastusi küll

Unknown ütles ...

keegi pidi ikka väga valusasti pihta saama, et niimoodi kiunuma asus. Kui ei meeldi, ära loe! Minul küll röövib see seebiooper kallist tööajast oma osakese. Ja lapsesuud on vaja, kes ütleks, et kuningas on alasti ning sitt haiseb ja ei olegi nii nämma kui pealtnäha tundub.

Inno ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Inno ütles ...

Panen veidi täiendatud kommentaari. Et siis, Daki, sul on küll hiigla suur ahter, aga ma pole kindel, et ma sinna sisse mahun. Koos Irjaga veel pealekauba. Nii et tule ja näita ette.

Anonüümne ütles ...

Inno on jah tõeliselt kõva mees, julgeb tütarlapsele niimoodi öelda. Kõva eeskuju oma lastele.

Anonüümne ütles ...

vale puha Innokene, ei pea sa mahtuma oma kanakesega ei Daki ega Epu perse, nagu ma ytlin, neil kahel tupsul pole selle blogiga miskit pistmist...nii primitiivset mötlemist ei maksaks siin aretada...kyll sulgi, inno on vihamehi, kes nyyd paska hakkavad päevavalgele tooma, ja need vihamehed, pole need kaks kirjaneitsit, vaid ikka palju paksema persega sellid :)
aga nemad päeval tööajal ei blogi, sest nemad elatuvad palgast, mitte salapäastest tuludest, nagu Inno...ja seepärast saab Inno päevläbi blogis pasandada, et ta on kahtlastest allikatest kinni makstud.kes uuriks?

Anonüümne ütles ...

Inno on Mannu perse külge aheldatud pärandusega

Anonüümne ütles ...

Kuidagi liiga madalalae on kogu see jutt siin muutumas.

Anonüümne ütles ...

to viimane anonüümne: kas Inno ja Irja blogi ei ole siis lame ja madalale langenud? Minu arvates palju enam, ja see blogi vähemalt deklareeribki siin ausalt, et ongi nendega samal labasel tasemel.

Anonüümne ütles ...

Olen ka siin juba mõnda aega, aga eriti viimastel päevadel, vaikselt plaani pidanud samuti pisut "ilukirjandusega" tegeleda - nagu meie kõigi suured sõbrad. Kahjuks on mul enam kui kiire olnud, ja nüüd näen, et ma pole sugugi ainus, kel selline mõte pähe tulnud.
Tubli, Zorro! Lase aga edasi! Las I&I praevad...